Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Terveyskeskuksen remontti alkaa Sonkajärvellä – Tuo muutoksia palveluihin

Terveys- keskus

Sonkajärven terveyskeskuksen peruskorjaus alkaa tiistaina 31. elokuuta. Terveyskeskuksen peruskorjaus aiheuttaa muutoksia osassa palveluja, kerrotaan Ylä-Savon sotesta.

Suun terveydenhuollon palveluja ei ole saatavissa Sonkajärvellä peruskorjauksen aikana, ja sonkajärveläisiä palvelevat Iisalmen, Kiuruveden ja Vieremän hammashoitolat. Sonkajärven koululaisille tehdään tarkastuksia liikkuvassa suunhoitoyksikössä Suupirssissä Sonkajärvellä erikseen sovittuina ajankohtina.

Fysioterapia- ja apuvälinepalvelut sijaitsevat osoitteessa Taivallahdentie 4b, sisäänkäynti Tuulikanteleen pääovesta.

Apuvälinepalvelujen apuvälineitä lainataan jatkossa tilauksen perusteella. Apuvälinevarasto on siirtynyt pääosin Iisalmen terveyskeskuksen apuvälinelainaamoon. Sonkajärvelle jää tarvittava pieni tukivarasto.

Tilaukset apuvälineistä tehdään puhelimitse arkisin kello 8–9 numerosta 040 712 1234. Iisalmen apuvälinelainaamo toimittaa tilaukset Sonkajärven apuvälinelainaamoon.

Apuvälineitä voi noutaa myös suoraan Iisalmen apuvälinelainaamosta (Iisalmen terveyskeskus, 0. kerros) arkisin kello 10–12 tai soittamalla numeroon 040 162 8053.

Apuvälineet palautetaan ensisijaisesti Iisalmen apuvälinelainaamoon. Palautus onnistuu myös Sonkajärvelle, josta ne kuljetetaan Iisalmeen puhdistettaviksi.

Sonkajärven sosiaalikeskus on muuttanut uusiin tiloihin. Käyntiosoite on Taivallahdentie 4 B. Sisäänkäynti on palvelukeskus Tuulikanteleen pääovesta, jonka yhteydessä ovat ovikellot eri palveluihin. Asiointi toimii ajanvarauksella.

Vastaanottopalvelut, neuvolapalvelut ja laboratorion näytteenottopalvelut jatkavat toimintaa entisissä tiloissa.

Remontin ensimmäisen vaiheen odotetaan valmistuvan keväällä 2022.